Måleri

Att få fondtapeten att bli som man förväntat sig, väggarna släta och fina även i släpljus eller det gamla furutaket vitt och snyggt utan glipor och kvistgenomslag. Måleri är ett hantverk som vi är proffs på. Våra målare vet vad som krävs för att nå ett perfekt resultat även på svåra underlag.

Nyproduktion

Vi har stor erfarenhet av målningsarbeten av nya bostäder, butiker och offentliga lokaler, både ut och invändigt. Snyggt ytskikt är mycket viktigt för att kunden ska vara nöjd!. Raka och skarpa hörn, snygga avslut mot fönster eller köksstommar är exempel på små detaljer gör stor skillnad. Vi har kunskap, erfarenhet och lösningar på hur man ska gå till väga för att nå ett bra resultat.

Tapeter

Idag finns det ett stort utbud av olika typer av tapeter. Tapeter med förskjuten mönsterpassning, foto tapeter, liggande tapeter är exempel på tapeter som ofta kräver erfarenhet. Fönster, element och sluttande tak kan vara faktorer som gör det extra svårt att få mönstret att stämma. Till olika typer av tapeter rekommenderas också ofta olika typer av lim.

Renovering

Har ni köpt bostad och vill sätta er prägel på nya hemmet eller känner att det är dags att få nytt och fräscht hemma? Att få gamla väggar som nya kan ibland vara svårare än man tänkt sig. Svåra väggar är vår vardag! Vi vet hur man ska gå till väga för att få väggarna snygga. I offentliga miljöer, kontor, butiker & lokaler slits i regel ytskikten mer. Rätt kulör och material gör ytorna lätta att hålla rena och hela.

Utvändigt

Vi utför alla typer av fasadmålning, stora som små projekt. Trä, plåt eller puts är inga problem för oss. Det finns inga genvägar, tvättning och skrapning är ett måste för att få ett bra slutresultat. Vi hjälper er att få huset, butiken, eller staketen en snygg och skyddande yta i många år framöver. Vi utför även fönsterrenoveringar, både på plats eller i vår verkstad.